TRANSPORTPLATFORME

BLIV KONTAKTET

Hos Hejs.dk udlejer vi transportplatforme til alle byggepladser, håndværksmestre, entreprenører etc., der har brug for et materialehejs til transport af materiel og mandskab.

Med en transportplatform får I et hejs, der er mere omstændig i forhold til en personhejs. Men det er et godt og billigere alternativ til et personhejs, hvis byggepladsen ikke har for store krav eller for stor byggestab.

Professionel montering og service

Når I lejer en transportplatform hos Hejs.dk er I garanteret et hejs i høj kvalitet. Når du lader os stå for montering, service, reparation og demontering er du sikker på, at sikkerheden er i orden. Alt er monteret og samlet korrekt – og som altid har I hjælpen lige ved hånden, hvis driftsmæssige problemer skulle opstå.

I kan læse mere om vores transportplatforme herunder. Du også er velkommen til at kontakte os på telefon +45 53 73 72 00 eller via kontaktformularen. I har også mulighed for at udfylde vores Indhent tilbud-formular med specifikke ønsker for at indhente et tilbud til lige præcis jeres byggeplads.