Wirehejs og Stigehejs

GIV OS ET KALD

Foretrækker du at få personlig betjening? Så giv os et kald, og lad os hjælpe dig sikkert videre med dit projekt.

Personhejs

Wirehejs og Stigehejs

Vi monterer, servicerer, reparerer og hjælper ved montage af kranførerhejs til alle former for kraner.

Mangler du plads eller har behov for små løft er en GEDA STAR taljen et godt alternativ som kan løfte op til 250 kg, der kan blandt andet leveres praktisk løftebur i halv palle størrelse, pladegriber til gips og finer, murespands holder op til 4 spande, tippespande, kædeslæng blandt andet for trillebøre, det store udvalg af tilbehør gør at stort set enhver opgave kan udføres let og sikkert, se datablad for mere information.

Med os som jeres samarbejdspartner er I netop garanteret dygtige og velkvalificerede medarbejdere, der er godkendte med ISO 9001-certifikat. Arbejdstilsynets BEK 461, §12, stk.1, bilag 6 af 27. d. 23 Maj 2016. Vi ved præcis, hvad der skal til for at få hejset til at køre efter et driftsstop, vi garanterer en korrekt montering af hejset, hvor sikkerheden altid er førsteprioritet.

For os er din arbejdsopgave det vigtigste. Det betyder at hvis du står og noget af vores udstyr fejler, så kommer vi og servicerer og reparerer hurtigst muligt. Det gælder alt vores hejs, men især vores wirehejs og stigehejs. Tag endelig kontakt til os hvis du står med et projekt hvor enten wirehejs eller stigehejs er nødvendigt for at kunne løse arbejdsopgaven effektivt. 

Datasheets

bliv kontaktet af hejs.dk

Foretrækker du at få personlig betjening? Så udfyld formularen herunder, og lad os kontakte dig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.