Om os

Construction engineers in industrial elevator

ISO 9001-certificerede eksperter

En voksende virksomhed

Vi er en virksomhed i rivende udvikling. På grund af vores gode service, høje kvalitet og hurtigt spredte gode omdømme er vi vokset med over dobbelt styrke på blot få år.

Vi startede virksomheden op i 2012 med 2 mand på medarbejderlisten. I dag tæller vi over 30 ansatte, der alle er med til at holde den høje kvalitet i fokus – uanset hvilke kunder og opgaver vi får ind. Store som små.

Danmarks mest erfarne medarbejdere

Hos Hejs.dk er vi trods virksomhedens unge alder meget erfarne i faget. Vores medarbejdere har alle stor ekspertise inden for branchen og med op til 20 års erfaring i faget, kan vi kalde os de mest erfarne inden for udlejning, service og reparation af hejse.

Ved at gøre byggehejse til vores hovedfokus og er du garanteret en faglighed, ekspertise og kvalitet der er højere end hos andre firmaer, der kun har byggehejse som en bibeskæftigelse.

Hurtig akuthjælp ved driftstop

Vi sætter service, kvalitet og effektivitet i højsædet. Vi prioriterer, at løse enhver opgave hurtigst og bedst muligt, så du ikke bliver yderligere forsinket i arbejdet. Hvis det eksempelvis drejer sig om problemer med driftsstop – venter vi ikke til i morgen med at løse problemet.

Hos os er ingen opgaver for omfattende, krævende eller for simple. Vi har stor erfaring med alle slags kunder, hvad enten det er de store entreprenørfirmaer eller den mindre murermester, der kun skal to meter op i luften.

Kvalitetspolitik

Vi er en virksomhed der sætter kunderne i centrum. Dette gøres gennem vores kundeservice, samt vores service af driftstop på hejs.

Det er Hejs.dk A/S’ kvalitetspolitik, at…

 • Levere løsninger inden for materiale og personhejs, som sikrer høj kundetilfredshed
  gennem fleksibilitet, fastlagte kravspecifikationer, dokumentation og øvrige krav, som er aftalt med kunden.
 • Formidle viden og knowhow
  gennem værdiskabende kommunikation, der sikrer optimale løsninger i samarbejdet med kunden.
 • Værne om vores ressourcer
  gennem inddragelse af medarbejderne i planlægningen af opgaver samt i det løbende kvalitetsarbejde, for at sikre engagement og kvalitetsbevidsthed hos alle medarbejdere i organisationen og gennem driftseffektiviseringer samt et vedholdende fokus på kvalitet, at minimere anvendelsen af ressourcer til gavn for miljøet.
 • Skabe varige forbedringer
  gennem løbende udvikling af processer og forretningsgange, der forbedrer kvalitetsledelsessystemets effektivitet og skaber merværdi for begge parter.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.