SALG

BLIV KONTAKTET

Udover byggehejs i varierende størrelser er Hejs.dk mere end det.

Hejs – GEDA STAR

Er pladsen trang, lavt til loftet og skal du bruge udstyr, til håndtering på dit stillads, har vi GEDA Stars letvægtskabelhejs, der kan løfte op til 250 kg i en højde på 50 meter. Til disse modeller, udover wire og sikkerhedskrog, findes der et utal af klikværktøj, spandholder og container der på en let måde muliggør transport af materiel i et snuptag og så i en hastighed på op til 28 m/min. Disse varierende modeller findes med betjening oppe eller nede fra.

Hejs – GEDA stigelift den handige

Er stilladset ikke højt nok, vinklen lidt skæv eller afstanden fra gade til bygning for skrå til at køre på, har vi også GEDA stigelift. Populært kaldet flytteliften. Denne model giver dig, som GEDA Star, et utal af muligheder for transport af dit materiel i en snæver vending.

GEDA Skaktrør – den sikre og miljømæssige løsning

Orden på arbejdspladsen giver et godt arbejds- og sikkerhedsmiljø. Materiel, der skal i affalds – eller genbrugscontaineren kan komme derned i en fart med GEDA skaktrør. Længde og antal nedkast er næsten ubegrænset og skal der arbejdes støvfrit klarer vi også det. Kan leveres i dine egne firmafarver med logo.

Koblinger, rør og drager

Står du for en udvidelse af din konstruktioner og har brug specielle af koblinger, har vi dem i varierende typer og størrelser, fastvinklet eller variable med og uden afstandsrør. Er behovet rør og drager i varierende størrelser, kontakt os.

Et utal af muligheder

Hvad enten det drejer sig store eller små byggerier, er det måske en bedre løsning, selv at være ejer af person- og materialehejset. Vi kan så tilbyde dig et utal af muligheder. Gennem vort netværk af producenter finder vi den løsning som netop passer ind i dine nuværende og fremtidige behov. Nyt som brugt.

Med vort kendskab og erfaring, til produkterne på markedet, kan vi så levere service, flytning, opsætning/demontage og reparation af hejset.

Ovenstående giver et indblik i hvad Hejs.dk også er, hvilket vi også gerne vil vise dig.
Ring +45 53 73 72 00 eller skriv til os for et uforpligtende tilbud så skræddersyr vi en løsning til dig med en attraktivt pris.