Salg

GIV OS ET KALD

Foretrækker du at få personlig betjening? Så giv os et kald, og lad os hjælpe dig sikkert videre med dit projekt.

Materialehejs

Salg af geda star

Udover byggehejs i varierende størrelser er Hejs.dk mere end det.

Hejs.dk - Geda star

Er pladsen trang, lavt til loftet og skal du bruge udstyr, til håndtering på dit stillads, har vi GEDA Stars letvægtskabelhejs, GEDA hejs, der kan løfte op til 250 kg i en højde på 50 meter. Til disse modeller, udover wire og sikkerhedskrog, findes der et utal af klikværktøj, spandholder og container der på en let måde muliggør transport af materiel i et snuptag og så i en hastighed på op til 28 m/min. Disse varierende modeller findes med betjening oppe eller nede fra.

Hejs.dk - GEDA stigelift, den handy

Er stilladset ikke højt nok, vinklen lidt skæv eller afstanden fra gade til bygning for skrå til at køre på, har vi også GEDA stigelift, GEDA hejs. Populært kaldet flytteliften. Denne model giver dig, som GEDA Star, et utal af muligheder for transport af dit materiel i en snæver vending.

GEDA Skaktrør – den sikre og miljømæssige løsning

Orden på arbejdspladsen giver et godt arbejds- og sikkerhedsmiljø. Materiel, der skal i affalds – eller genbrugscontaineren kan komme derned i en fart med GEDA skaktrør. Længde og antal nedkast er næsten ubegrænset og skal der arbejdes støvfrit klarer vi også det. Kan leveres i dine egne firmafarver med logo.

Koblinger, rør og drager

Står du for en udvidelse af din konstruktioner og har brug specielle af koblinger, har vi dem i varierende typer og størrelser, fastvinklet eller variable med og uden afstandsrør. Er behovet rør og drager i varierende størrelser, kontakt os.

Et utal af muligheder

Hvis du ønsker at eje dit eget Person/materialehejs, kan vi tilbyde dig et utal af muligheder. Gennem vort netværk af producenter finder vi den løsning som netop passer ind i dine nuværende og fremtidige behov. Nyt som brugt. 

Med vort kendskab og erfaring, til produkterne på markedet, kan vi levere service, flytning, opsætning/demontage og reparation af hejset. Eksperter indenfor GEDA hejs.

Ovenstående giver et indblik i hvad Hejs.dk også er, hvilket vi også gerne vil vise dig.
Ring +45 53 73 72 00 eller skriv til os for et uforpligtende tilbud så skræddersyr vi en løsning til dig med en attraktivt pris.

bliv kontaktet af hejs.dk

Foretrækker du at få personlig betjening? Så udfyld formularen herunder, og lad os kontakte dig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.