Certifikater

GIV OS ET KALD

Foretrækker du at få personlig betjening? Så giv os et kald, og lad os hjælpe dig sikkert videre med dit projekt.

Hejs skilt

Certifikater

Har du brug for et eller flere person- og materialehejs til din byggeplads? Så er Hejs.dk den helt rette samarbejdspartner. Hvad enten der er tale om et lavt, mellem eller højt byggeri er byggehejs så som person- og materialehejs eller transportplatform den optimale transportløsning, hvis både mandskab og materialer skal transporteres op og ned – uanset branche.

ISO9001. Bruun Inspektion bygger på et fundament af medarbejdere med mange års erfaring inden for inspektion, certificering, NDT-test og rådgivning. Vi er et af de førende inspektionsorganer i Danmark. 

Vi yder vore kunder teknisk bistand af høj kvalitet. Inspektørerne hos Bruun Inspektion er dem, der er tæt på dine tekniske anlæg og som rykker ud på de tidspunkter, hvor du har brug for det. 

Det er også Bruun Inspektion, der har ekspertisen til at certificere din virksomhed og til at gennemføre Non Destructive  Tests og prøvninger.

BEK 461: Bekendtgørelsen omfatter opstilling og anvendelse af elevatorer og løfteudstyr bestemt til person- eller godstransport og rulletrapper, rullefortove og lignende apparater til persontransport.

Dansk Industri er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi repræsenterer 11.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Vi varetager vores medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser – både lokalt og globalt ved hjælp af hundredvis af aktive medlemmers opbakning og engagement.

bliv kontaktet af hejs.dk

Foretrækker du at få personlig betjening? Så udfyld formularen herunder, og lad os kontakte dig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.