PERSON- OG MATERIALEHEJS

BLIV KONTAKTET

Har du brug for et eller flere person- og materialehejs til din byggeplads?
Så er Hejs.dk den helt rette samarbejdspartner.

Hvad enten der er tale om et lavt, mellem eller højt byggeri er byggehejs så som person- og materialehejs eller transportplatform den optimale transportløsning, hvis både mandskab og materialer skal transporteres op og ned – uanset branche.

ISO 9001-Certificeret – din garanti for sikkerhed

Vi er ISO 9001-Certificeret, Arbejdstilsynets BEK 629, § 12, stk. 1, bilag 6 af 27. Juni 2008, hvilket er din garanti for kvalitet. Dokumentationen sikrer dig, at alt er sammensat korrekt – efter gældende lovkrav og regler – og at sikkerheden altid er 100 procent i orden. Sikkerhed har altid en førsteprioritet, når vi opstiller person- og materialehejs.

Vi sørger for opsætning/montering af hejset. Under hele lejeperioden udfører vi service, vedligeholdelse og reparation. I takt med byggeriets udvikling eller skal hejset have en anden placering på pladsen gør vi også dette. Vi sørger for en samlet pakke, hvor vi både står for service, kontrol og godkendelse.

Du kan se vores forskellige typer person- og materialehejse herunder.

Har du yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 53 73 72 00 for en snak eller et uforpligtende tilbud.