Personhejs

GIV OS ET KALD

Foretrækker du at få personlig betjening? Så giv os et kald, og lad os hjælpe dig sikkert videre med dit projekt.

Personhejs

Personhejs

Har du brug for et eller flere personhejs til din byggeplads? Så er Hejs.dk den helt rette samarbejdspartner. Hvad enten der er tale om et lavt, mellem eller højt byggeri er byggehejs så som personhejs, den optimale transportløsning, hvis mandskabet transporteres op og ned.

I forbindelse med montering af et kranførerhejs er det vigtigt at have den fornødne viden og ekspertise om, præcis hvor og hvordan hejset skal monteres. Vi sørger for opsætning/montering af hejset. under hele lejeperioden udfører vi service, vedligeholdelse og reparation. I takt med byggeriets udvikling eller skal hejset have en anden placering på pladsen gør vi også dette. Vi sørger for en samlet pakke, hvor vi både står for service, kontrol og godkendelse. Vi tilbyder også transportplatforme til transport af materialer og personer. 

Vi er ISO 9001-Certificeret, Arbejdstilsynets BEK 461, § 12, stk. 1, bilag 6 af 27. d. 23 Maj 2016, hvilket er din garanti for kvalitet. Dokumentationen sikrer dig, at alt er sammensat korrekt – efter gældende lovkrav og regler – og at sikkerheden altid er 100 procent i orden. Sikkerhed har altid en førsteprioritet, når vi opstiller personhejs.

Har du yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 53 73 72 00 for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Datasheets

kranførerhejs

bliv kontaktet af hejs.dk

Foretrækker du at få personlig betjening? Så udfyld formularen herunder, og lad os kontakte dig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.