TALJER OG ANDET LØFTEGREJ

BLIV KONTAKTET

Vi monterer, servicerer, reparerer og hjælper ved montage af kranførerhejs til alle former for kraner.

Taljer og andet løftegrej

I forbindelse med montering af et kranførerhejs er det vigtigt at have den fornødne viden og ekspertise om, præcis hvor og hvordan hejset skal monteres. Ligeledes er det vigtigt at kunne stå for en hurtig, effektiv og rigtig fejlfinding for at undgå lange og dyre driftstop.

Med os som jeres samarbejdspartner er I netop garanteret dygtige og velkvalificerede medarbejdere, der er godkendte med ISO 9001-certifikat. Arbejdstilsynets BEK 629, §12, stk.1, bilag 6 af 27. Juni 2008. Vi ved præcis, hvad der skal til for at få hejset til at køre efter et driftsstop, vi garanterer en korrekt montering af hejset, hvor sikkerheden altid er førsteprioritet.

Mangler du plads eller har behov for små løft er en Geda Star taljen et godt alternativ som kan løfte op til 250 kg, der kan blandt andet leveres praktisk løftebur i halv palle størrelse, pladegriber til gips og finer, murespands holder op til 4 spande, tippespande, kædeslæng blandt andet for trillebøre, det store udvalg af tilbehør gør at stort set enhver opgave kan udføres let og sikkert, se datablad for mere information

Få mere information om kranførerhejs herunder. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 53 73 72 00, hvis i ønsker et uforpligtende tilbud.

SE DATASHEET