SERVICE & REPARATION

BLIV KONTAKTET

Hos Hejs.dk står vi ikke blot for udlejning af diverse hejs og løftegrej, vi kan ligeledes tilbyde en professionel, effektiv og kvalitetsbevidst service, reparation og vedligeholdelse på alt slags løftegrej.

Vi servicerer alt fra store person- og materialehejs, kraner til små spil og taljer.

Professionel og kvalitetsbevidst service

Når I står over for problemer med jeres udstyr, er det vigtigt, at det bliver repareret af en professionel, der har den fornødne erfaring, ekspertise og ikke mindst materialerne til at kunne løse problemet uden at stille spørgsmål.

Hos Hejs.dk ved vi, hvad vi laver, og vi har mange år i branchen bag os. Vi har materialerne, vi har den rigtige uddannelse og vi ved, hvor vi skal få fat i de ting, vi ikke har. Vi har dette smalle speciale som vores hovedfokus og ikke som en bibeskæftigelse. Det er jeres garanti for, at vi har styr på tingene.

Akuthjælp til driftstop

Vi ved, hvor vigtigt det er, at et driftsstop bliver håndteret hurtigst muligt. Derfor venter vi heller ikke til i morgen med at løse problemerne. Vi rykker ud med det samme og sørger for, at I hurtigt kan komme videre med arbejdet.
Vi sørger for en samlet pakke, hvor vi både står for service, kontrol og godkendelse.

Så kontakt os på telefon +45 53 73 72 00, hvis I har brug for en professionel til at udføre service eller reparation på jeres løftegrej.